Vragen? Bel
MeetingLinq_Palo-Alto-Networks-merchandise

Een creatieve boodschap

Promotionele producten helpen niet alleen je bedrijfsnaam onder de aandacht van mensen te brengen, degenen die het hebben ontvangen, delen deze vaak ook met anderen, wat het bereik van je merk verder vergroot.

Studies tonen aan dat meer dan 95% van de mensen zich de adverteerder herinnert van een promotioneel product dat ze de afgelopen twee jaar hebben ontvangen.

Een andere reden voor het gebruik van promotionele producten is de kosten-baten ratio. Tegen relatief lage kosten kun je veel mensen bereiken ten opzichte van bijvoorbeeld andere media, waardoor promotionele producten een uitstekende investering zijn in de marketingbudgettering.

Bij MeetingLinq bieden we diverse bedrukte promotionele producten aan, van pennen tot tassen en t-shirts of zelfs stressballen! We begrijpen dat het leveren van hoogwaardige promotieartikelen helpt om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie terwijl je jullie boodschap op een creatieve manier promoot.

Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we je kunnen laten zien hoe ons team je kan helpen je bedrijf te promoten door middel van promotionele producten.