Taal

Team

Paul Halbertsma

Managing Director

Richard van den Enden

Account Manager

Bianca Kragt

Project Manager

Sergio Jessurun

Project Manager

Hanco Halbertsma

Managing Director

Cyrus Chan

Account Manager

Caroline Kerckhoff

Project Manager

Rob Martens

Account Manager

Marlijn Jansen

Project Manager

Paul Halbertsma

Managing Director

Sinds 1989 heb ik een passie voor producten die passen bij groepen mensen. Na Parthen opgericht te hebben, ben ik in 2007 MeetingLinq gestart. Omdat ik mijn creatieve visie wilde toepassen met een projectgerichte aanpak en kwalitatief hoogwaardige producten, en een top team van mensen.

Richard van den Enden

Account manager

Het is een veelzijdige en uitdagende functie en elke interactie met mensen is uniek. Het resultaat van een gesprek is nooit te voorspellen. Ik geniet van het persoonlijke contact met mensen tijdens het werk. MeetingLinq heeft jarenlange ervaring opgebouwd in de evenementindustrie.

Bianca Kragt

Project manager

Het is een gevarieerde en uitdagende functie, waarin ik dagelijks uitgedaagd wordt met de aanvragen en projecten. Voor ik Bij MeetingLinq ben gestart in 2007 heb ik al eerder met Paul gewerkt en dat was zo goed bevallen, dat ik bij MeetingLinq weer met hem samen ben gaan werken.

Sergio Jessurun

Project manager

MeetingLinq biedt me veel mogelijkheden voor klantcontact, om mooie creatieve designs en producten te ontwerpen voor onze klanten. Het is een veelzijdige en uitdagende functie. Daarom werk ik nu bij MeetingLinq.

Hanco Halbertsma

Project manager

Al meer dan 17 jaar leef en werk ik in Hong Kong. Het was een grote kans om het MeetingLinq kantoor in Hong Kong te openen. Vanuit Hong Kong managen we de kwaliteitscontrole, de inkoop, de ontwerpen en logistiek.

Cyrus Chan

Project manager

Ik ben constant bezig met de uitdaging om de vraag van de klant zo goed mogelijk te matchen met het aanbod van fabrieken, met oog voor kwaliteit. Iedere uitdaging is een moment om te verbeteren.

Caroline Kerckhof

Project manager

Als projectmanager bij Meetinglinq ga ik met mijn creativiteit, servicegerichtheid en ervaring een goede bijdrage leveren om bestaande en potentiële klanten van Meetinglinq te helpen een event of campagne tot een succes te maken. 

Rob Martens

Account manager

Ik adviseer mijn klanten graag bij het vinden van het juiste product dat past bij de gelegenheid en het moment. We werken met een geweldig en zeer professioneel team, geweldige klanten en de beste branche om in te werken: de branche om mensen samen te brengen. Evenementen!

Marlijn Jansen

Project manager

Ik adviseer onze klanten graag bij het vinden van het juiste product dat past bij de gelegenheid en het moment. We werken met een geweldig en zeer professioneel team, leuke klanten en de beste branche om in te werken: de branche om mensen en producten samen te brengen.

Corporate & Marketing

With a passion for the design and development of beautiful products, we contribute to the success of a marketing campaign or strategy of our customer.

Sustainability

We stand for sustainability. A sustainable and good product can make a difference for your product.

Communication

Our customers are always in contact with a permanent team of people at MeetingLinq. In this way we build a good relationship together for the long term.

Choise

We have an extensive range, but many more unique ideas. We help our customers choose the best product. That is where our added value lies.

The WOW! effect

One ultimate goal is to put a smile on the face of our customer with a great gift. We naturally think of this together with our customer.

Meetings & Events

With a passion for the design and development of beautiful products, we contribute to the success of a customer’s conference, trade fair or corporate event.

International

Many of our products are quickly available from stock. In order to guarantee delivery to our customers at the agreed time and place, the logistics process is geared to this.

Gifts

Every product that we devise and produce becomes a lasting memento for the visitor or speaker at an event.

Wishes and preferences

When all wishes and preferences have been discussed with our customers, we get to work and ensure that everything is taken care of down to the last detail.

Communication

Because the communication with the customer is clear and transparent, an order is delivered as agreed. We ask the right questions to get everything clear.

Meetings & Events

Met passie voor het ontwerp en ontwikkeling van mooie producten dragen wij bij aan het succes van een congres, beurs of corporate event van een klant.

Internationaal

Veel van onze producten zijn snel uit voorraad leverbaar. Om onze klanten gegarandeerd op de afgesproken tijd en plaats te leveren is het logistieke traject hierop afgestemt.

Cadeaus

Elke product dat wij bedenken en produceren wordt een blijvend aandenken voor de bezoeker, of spreker op een evenement. 

Wensen en voorkeuren

Wannee alle wensen en voorkeuren met onze klanten  zijn besproken, gaan wij aan de slag en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Communicatie

Omdat de communicatie met de klant duidelijk en helder is, wordt een bestelling volgens afspraak geleverd. Wij stellen de juiste vragen om alles duidelijk te krijgen. 

Corporate & Marketing

Met passie voor het ontwerp en ontwikkeling van mooie producten dragen wij bij aan het succes van een marketing campagne of strategie van onze klant.

Duurzaamheid

Wij staan voor duurzaamheid. Met een duurzaam en goed product kan het verschil worden gemaakt voor jouw product.

Communicatie

Onze klanten hebben altijd contact met een vast team van mensen bij MeetingLinq. Zo bouwen wij samen een goede relatie op voor de lange termijn.

Keuze

Wij hebben een uitgebreid aanbod, maar nog veel meer unieke ideeen. Wij helpen onze klanten het beste product te kiezen. Daar zit onze toegevoegde waarde. 

Het WOW! effect

One ultieme doel is om met een tof cadeau een glimlach op het gezicht van onze klant te toveren. We bedenken dit uiteraard samen met onze klant.