Vragen? Bel

Disclaimer

De website www.meetinglinq.com en alle onderdelen die daarmee verband houden, met uitzondering van enkele (hyper)links, zijn eigendom van MeetingLinq B.V.. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van MeetingLinq B.V. onderdelen van de website op te slaan en/of te kopiëren en te gebruiken voor privé of publieke doeleinden.

De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en aangepast door MeetingLinq B.V. Het is echter mogelijk dat bepaalde informatie die wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Alle gebruikte afbeeldingen zijn productvoorbeelden en kunnen enigszins afwijken van het werkelijke product. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.


MeetingLinq B.V. behoudt zich het recht voor om de informatie, afbeeldingen en prijzen op de website zonder enige kennisgeving te wijzigen.

De website bevat links en hyperlinks die leiden naar andere websites, die geen eigendom zijn van MeetingLinq B.V. en die niet door ons worden onderhouden. Deze links zijn slechts opgenomen ter informatie van de bezoeker. Hoewel MeetingLinq B.V. uiterst zorgvuldig is in de keuze van haar links en hyperlinks, kan zij niet instaan voor de geboden informatie of de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en producten die op de site worden aangeboden.