Vragen? Bel

Cases

Ook samenwerken?

Reclamebureau Lemm en ten Haaf

Reclamebureau Lemm en ten Haaf heeft, samen met MeetingLinq, voor haar klant Paques 5 stress items ontwikkeld en geproduceerd. Deze stress items beelden de werking van de chemische producten van Paques uit. MeetingLinq heeft de productie, kwaliteitscontrole en de distributie naar alle Paques vestigingen wereldwijd verzorgd.
Vorige dia
Volgende dia

ReumaNederland

Het Reumafonds is gerebrand naar ReumaNederland. MeetingLinq heeft in samenwerking met ReumaNederland diverse materialen geleverd waarop de nieuwe naam met het nieuwe logo onder de aandacht zijn gebracht.
Daarnaast heeft MeetingLinq onder andere een winkelwagenmunt sleutelhanger ontwikkeld als incentive voor leadwerving.
Deze incentive groeide uit tot een van de succesvolste campagnes voor ReumaNederland

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam en MeetingLinq zijn al vele jaren partners. RAI catering zocht naar een duurzame oplossing om de lunches via een eenvoudig en herkenbaar systeem uit te kunnen delen, aan deelnemers van congressen en beurzen.
Na een goede inventarisatie en leuke gesprekken over de wensen en de mogelijkheden heeft MeetingLinq samen met een team van de RAI de ideale duurzame tas gemaakt met duidelijke gedrukte pictogrammen die laten zien wat er in de tas zit. Al met al een geslaagd project na een super leuke samenwerking met de RAI.

Vorige dia
Volgende dia

Rubrik

Rubrik en MeetingLinq zijn al heel wat jaren partners. Rubrik zocht voor 1 van de projecten iets bijzonders, passend in het thema. Dit is uiteindelijk de Hero mok geworden.
De greep van de mok is een speciale, handgemaakte gespierde arm geworden. Het is een prachtig pakket geworden, samen met gepersonaliseerde kaart en een pak koffie in een mooie doos.

Vorige dia
Volgende dia

DenkProducties

Denkproducties en MeetingLinq zijn al vele jaren partners en nu ook voor de online seminars. DenkProducties zocht een totaaloplossing, om naar de deelnemers een Verrassingsbox toe te sturen, voorafgaand aan hun digitale masterclasses.
Na een goede inventarisatie van de wensen en de mogelijkheden heeft MeetingLinq het gehele traject van A tot Z voor haar rekening genomen tot en met het logistieke traject. Van het bedrukken van een aantal leuke en lekkere producten, het inpakken en verzendklaar maken van de dozen. Zo werd DenkProducties ontzorgt en kreeg elke deelnemer een Verrassingsbox op tijd thuis gestuurd.

Erasmus MC

Erasmus MC werkt samen met MeetingLinq bij de ontwikkeling en een proef voor het gebruik van plaszakken in 6 ziekenhuizen in Nederland, te gebruiken na een CT scan. Erasmus MC was op zoek naar een partner die gebruiksvriendelijke uniseks plaszakken kon produceren en distribueren naar 6 deelnemende ziekenhuizen.
Na uitgebreid onderzoek vooraf en inventarisatie van de wensen en kwaliteitseisen van de plaszakken, heeft MeetingLinq via haar eigen kantoor in Hong Kong de productie en het gehele logistieke traject verzorgd. Door het gebruik van deze plaszakken wordt voorkomen dat er contrastvloeistoffen na een CT-scan van een patiënt, in ons watersysteem terecht zouden kunnen komen.

Kaltura Project

Kaltura uit Israël zocht in Europa naar een leverancier voor haar merchandise/swag materiaal. Kwam via via bij MeetingLinq terecht en wij hebben ze kunnen helpen. Alles op tijd geleverd en in Kaltura huisstijl volgens de afgesproken budgetten.

Vorige dia
Volgende dia

Palo Alto Project

Voor elk project het juiste product of samenstelling van producten, compleet met de juiste corporate branding van uw organisatie.
We helpen je graag met een goed advies om zo de juiste keuzes te maken.
Vorige dia
Volgende dia

Palo Alto Coffee or Tea ?

Tijdens Zoom of Teams sessies wil je wel even een pauze met een kop koffie of thee. Voor onze klant Palo Alto Networks maakten we deze koffie en thee pakketten en stuurden deze uit voor online meetings naar de individuele deelnemers.

Rubrik Welcome Pack

Als je bij Rubrik komt werken krijg je een prachtig welcome pack. Zo wordt je echt welkom geheten bij dit mooie bedrijf.
MeetingLinq maakt deze pakketten voor een aantal werelddelen. En met grote regelmaat wordt een leuke foto gepost op LinkedIn door een blije nieuwe werknemer.

Neste My

Nieuwe klanten van het mooie duurzame bedrijf Neste My ontvangen een prachtig cadeau.
Een doos in huisstijl van Neste My compleet met inhoud.

Dit project is in samenwerking met Lemm en Tenhaaf tot stand gekomen.

Eltek/Delta

Wat een leuk cadeau om te geven als bedrijf.
Een speciaal gebakken en gepersonaliseerde Gingerbread mannetje met een nieuwe bureaukalender voor 2023.
Alles speciaal voor onze klant bedacht, gemaakt en individueel verzonden door heel Europa.