Taal

Cases

Reclamebureau Lemm en ten Haaf

Reclamebureau Lemm en ten Haaf heeft, samen met MeetingLinq, voor haar klant Paques 5 stress items ontwikkeld en geproduceerd. Deze stress items beelden de werking van de chemische producten van Paques uit.
MeetingLinq heeft de productie, kwaliteitscontrole en de distributie naar alle Paques vestigingen wereldwijd verzorgd.

Case 1.0
Case 1.5

ReumaNederland

Het Reumafonds is gerebrand naar ReumaNederland. MeetingLinq heeft in samenwerking met ReumaNederland diverse materialen geleverd waarop de nieuwe naam met het nieuwe logo onder de aandacht zijn gebracht.
Daarnaast heeft MeetingLinq onder andere een winkelwagenmunt sleutelhanger ontwikkeld als incentive voor leadwerving.
Deze incentive groeide uit tot een van de succesvolste campagnes voor ReumaNederland.

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam en MeetingLinq zijn al vele jaren partners. RAI catering zocht naar een duurzame oplossing om de lunches via een eenvoudig en herkenbaar systeem uit te kunnen delen, aan deelnemers van congressen en beurzen.
Na een goede inventarisatie en leuke gesprekken over de wensen en de mogelijkheden heeft MeetingLinq samen met een team van de RAI de ideale duurzame tas gemaakt met duidelijke gedrukte pictogrammen die laten zien wat er in de tas zit.
Al met al een geslaagd project na een super leuke samenwerking met de RAI.

Case 3.2
Case 3.1

Rubrik

Rubrik en MeetingLinq zijn al heel wat jaren partners. Rubrik zocht voor 1 van de projecten iets bijzonders, passend in het thema. Dit is uiteindelijk de Hero mok geworden.
De greep van de mok is een speciale, handgemaakte gespierde arm geworden. Het is een prachtig pakket geworden, samen met gepersonaliseerde kaart en een pak koffie in een mooie doos.

Case 4.3
Case 4.4

DenkProducties

Denkproducties en MeetingLinq zijn al vele jaren partners en nu ook voor de online seminars. DenkProducties zocht een totaaloplossing, om naar de deelnemers een Verrassingsbox toe te sturen, voorafgaand aan hun digitale masterclasses.
Na een goede inventarisatie van de wensen en de mogelijkheden heeft MeetingLinq het gehele traject van A tot Z voor haar rekening genomen tot en met het logistieke traject. Van het bedrukken van een aantal leuke en lekkere producten, het inpakken en verzendklaar maken van de dozen. Zo werd DenkProducties ontzorgt en kreeg elke deelnemer een Verrassingsbox op tijd thuis gestuurd.

Case 5.5

Erasmus MC

Erasmus MC werkt samen met MeetingLinq bij de ontwikkeling en een proef voor het gebruik van plaszakken in 6 ziekenhuizen in Nederland, te gebruiken na een CT scan. Erasmus MC was op zoek naar een partner die gebruiksvriendelijke uniseks plaszakken kon produceren en distribueren naar 6 deelnemende ziekenhuizen.

Na uitgebreid onderzoek vooraf en inventarisatie van de wensen en kwaliteitseisen van de plaszakken, heeft MeetingLinq via haar eigen kantoor in Hong Kong de productie en het gehele logistieke traject verzorgd. Door het gebruik van deze plaszakken wordt voorkomen dat er contrastvloeistoffen na een CT-scan van een patiënt, in ons watersysteem terecht zouden kunnen komen.

Case 6.2

Corporate & Marketing

With a passion for the design and development of beautiful products, we contribute to the success of a marketing campaign or strategy of our customer.

Sustainability

We stand for sustainability. A sustainable and good product can make a difference for your product.

Communication

Our customers are always in contact with a permanent team of people at MeetingLinq. In this way we build a good relationship together for the long term.

Choise

We have an extensive range, but many more unique ideas. We help our customers choose the best product. That is where our added value lies.

The WOW! effect

One ultimate goal is to put a smile on the face of our customer with a great gift. We naturally think of this together with our customer.

Meetings & Events

With a passion for the design and development of beautiful products, we contribute to the success of a customer’s conference, trade fair or corporate event.

International

Many of our products are quickly available from stock. In order to guarantee delivery to our customers at the agreed time and place, the logistics process is geared to this.

Gifts

Every product that we devise and produce becomes a lasting memento for the visitor or speaker at an event.

Wishes and preferences

When all wishes and preferences have been discussed with our customers, we get to work and ensure that everything is taken care of down to the last detail.

Communication

Because the communication with the customer is clear and transparent, an order is delivered as agreed. We ask the right questions to get everything clear.

Meetings & Events

Met passie voor het ontwerp en ontwikkeling van mooie producten dragen wij bij aan het succes van een congres, beurs of corporate event van een klant.

Internationaal

Veel van onze producten zijn snel uit voorraad leverbaar. Om onze klanten gegarandeerd op de afgesproken tijd en plaats te leveren is het logistieke traject hierop afgestemt.

Cadeaus

Elke product dat wij bedenken en produceren wordt een blijvend aandenken voor de bezoeker, of spreker op een evenement. 

Wensen en voorkeuren

Wannee alle wensen en voorkeuren met onze klanten  zijn besproken, gaan wij aan de slag en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Communicatie

Omdat de communicatie met de klant duidelijk en helder is, wordt een bestelling volgens afspraak geleverd. Wij stellen de juiste vragen om alles duidelijk te krijgen. 

Corporate & Marketing

Met passie voor het ontwerp en ontwikkeling van mooie producten dragen wij bij aan het succes van een marketing campagne of strategie van onze klant.

Duurzaamheid

Wij staan voor duurzaamheid. Met een duurzaam en goed product kan het verschil worden gemaakt voor jouw product.

Communicatie

Onze klanten hebben altijd contact met een vast team van mensen bij MeetingLinq. Zo bouwen wij samen een goede relatie op voor de lange termijn.

Keuze

Wij hebben een uitgebreid aanbod, maar nog veel meer unieke ideeen. Wij helpen onze klanten het beste product te kiezen. Daar zit onze toegevoegde waarde. 

Het WOW! effect

One ultieme doel is om met een tof cadeau een glimlach op het gezicht van onze klant te toveren. We bedenken dit uiteraard samen met onze klant.